Πρίντεζης – «Η ομοιογένεια είναι σημαντική»
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού στάθηκε στη σημασία που έχει για την ομάδα του το να υπάρχει ομοιογένεια τη νέα σεζόν.
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στη media Day της ΚΑΕ Ολυμπιακός και αναφέρθηκε στην ομοιογένεια των Πειραιωτών, την οποία χαρακτήρισε σημαντική ενόψει της νέας σεζόν.
Όσα είπε ο Πρίντεζης:
«Πρώτη σκέψη όλων είναι να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την κατάσταση με τον κορωνοϊό. Θέλουμε να περάσουμε ξανά όμορφες στιγμές, χωρίς φόβο. Από εκεί και πέρα, στην ομάδα εύχομαι να έχουμε υγεία. Να μπορέσουμε να παλέψουμε για τους στόχους μας όσο καλύτερα γίνεται ξεκινώντας από το παιχνίδι της Παρασκευής. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλύτερα από πέρυσι και να παίξουμε ένα μπάσκετ που θα χαρούν όλοι».
Για τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού: «Το μπάσκετ είναι ένα, είναι απλό, πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ, είναι σημαντικό να υπάρχει ομοιογένεια. Είναι σημαντικό που αρκετοί είμαστε από πέρυσι μαζί. Στη φετινή προετοιμασία βγήκαν πιο εύκολα κάποιοι αυτοματισμοί».
Για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Τα έχουμε πει πολλές φορές. Για τον καθένα ξεχωριστά ο Ντούντα ήταν ένας προπονητής που έδωσε πολλά. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ. Μου έδωσε τεράστια ώθηση. Υπάρχουν πάρα πολλές ιστορίες, καθημερινές στιγμές που ζήσαμε. Ήταν ένας άνθρωπος που ήξερε πώς να παίρνει το 100%. Ήταν και ψυχολόγος, ήξερε τι ήθελε να ακούσει ο κάθε παίκτης».
- Στη Σόφια για να «κλειδώσει» την πρωτιά ο Ολυμπιακός – «Τελικός» στη Roig Arena για τον Παναθηναϊκό με τη Βαλένθια
- Έλειπε ο Γουεμπανιάμα, «χόρευε» ο Φοξ για τους Σπερς (vids)
- ΑΕΚ: Οι δύο αλλαγές που ετοιμάζει ο Νίκολιτς στο πρώτο παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (pics)
- Γκολ και highlights από όλα τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» του Champions League (vid)
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Η αποβολή του Κουμπαρσί άνοιξε τον δρόμο για τους φιλοξενούμενους (vid)
- Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ 2-0: Επίδειξη δύναμης από τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Μούρθια – ΠΑΟΚ 89-85: Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η σερί χρονιά ο «δικέφαλος» (vid)
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Με 10 οι «Μπλαουγκράνα», προβάδισμα οι Ροχιμπλάνκος! (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442