Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Όρθια» η Μίλαν κόντρα στην Γιουβέντους (1-1)

«Όρθια» η Μίλαν κόντρα στην Γιουβέντους (1-1)

Γιουβέντους και Μίλαν έπαιξαν για την νίκη, αλλά αρκέστηκαν στο 1-1 – Στην ζώνη του υποβιβασμού οι Μπανκονιέρι, στην κορυφή μαζί με την Ιντερ οι Ροσονέρι.

Η νίκη κόντρα στην Μίλαν ήταν μονόδρομος. Η Γιουβέντους μετά από την κακή εκκίνηση της στο πρωτάθλημα (1 ισοπαλία, 2 ήττες), ήθελε να κάνει μια νέα αρχή της σεζόν.

Για 76 λεπτά κράταγε τους τρεις βαθμούς της νίκης, ωστόσο το γκολ του Ρέμπιτς ήταν αρκετό για να μην γευτεί ακόμα πρώτο τρίποντο της χρονιάς, με τους Μπανκονιέρι να μένουν στην ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, οι Ροσονέρι, οι οποίοι ήταν καλύτεροι στην αναμέτρηση, παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με την Ιντερ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με τον Μοράτα, ενώ στο 18΄ ο Ισπανός επιθετικός έχασε την ευκαιρία να διαμορφώσει το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μίλαν είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, με την Γιουβέντους να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα.

Στο 76΄ ο Ρέμπιτς μετά από εκτέλεση κόρνερ, έκανε το 1-1, με τον Κροάτη επιθετικό να γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των Ροσονέρι που σκοράρει σε τρια συνεχόμενα παιχνίδια κόντρα στην Γιουβέντους.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δημιουργήσε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει ακόμα και την νίκη, αλλά ήταν αναποτελεσματική στις ευκαιρίες που δημιουργήσε.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024