Παπανικολάου – «Ο Γκάλης έβαλε τα κλάματα μόλις του είπα για το Asperger»
Συγκλονίζει ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος μίλησε για τη συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή που εξήγησε στον Νίκο Γκάλη ότι βρίσκεται στο φάσμα του Asperger
Ο άλλοτε σπουδαίος καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου έχει συγκλονίσει με την αποκάλυψή του ότι βρίσκεται στο φάσμα του συνδρόμου Asperger.
Ο ίδιος φιλοξενήθηκε στον ΑΝΤ1, όπου περιέγραψε, μεταξύ άλλων, τη στιγμή κατά την οποία αποκάλυψε στον Νίκο Γκάλη τα του συνδρόμου, με τον θρυλικό «γκάνγκστερ» να λυγίζει και να βάζει τα κλάματα.
«Οι Αντετοκούνμπο και Γκάλης είναι πολύ ευαισθητοποιημένοι. Υπήρξε στιγμή που ο Νικ έβαλε τα κλάματα. Τον ξέρουμε ως απόμακρο, σκληρό, αλλά δεν ισχύει. Πρέπει να σταματήσει το bullying, αλλά αυτό οφείλεται στην άγνοια των υπολοίπων. Δεν είναι ασθένεια ο αυτισμός. Έχει βαθμίδες, έχει στάδια και περισσότερες δυσκολίες».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δεύτερη αγωνιστική των play-out της Super League και η μάχη της παραμονής περιλαμβάνει τον... τελικό ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Αστέρα, αλλά και ακόμη δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια.
Δεύτερη ημέρα προημιτελικών στο Champions League την Μεγάλη Τετάρτη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Βαρκελώνη και Παρίσι για δυο σούπερ ευρωπαϊκά ντέρμπι.
Ορεξάτος ήταν ο Ντιέγκο Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον προημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα και αφού υποκλίθηκε στον... απερχόμενο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμέν, έπειτα του διαμήνυσε ότι αν σταματήσει να τρέχει θα τον κάνει αλλαγή!