Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε για δεύτερη φορά πατέρας και μας συστήνει τον γιο του μέσα από μια φωτογραφία στο Instagram. O κορυφαίος καλαθοσφαιριστής πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τα δυο του παιδιά αγκαλιά.
«Αγαπώ τα αγόρια μου», είναι το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα ξεκινήσει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία τη νέα σεζόν στο NBA, όπου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή με τους Μιλγουόκι Μπακς.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Σύμφωνα με σελίδα που ασχολείται με την στατιστική η Αργεντινή έχει την τέταρτο μεγαλύτερο ποσοστό προκειμένου να κατακτήσει το προσεχές Μουντιάλ και να υπερασπιστεί το «στέμμα» της.