Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των «ερυθρόλευκων» εισιτηρίων για το ματς της Πέμπτης (16/9, 22:00) με την Αντβέρπ, για την 1η αγωνιστική του Europa League.
Η ζήτηση για το ματς με τους Βέλγους είναι μεγάλη και οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους, με τον κόσμο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα των ομίλων της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδι με την Αντβέρπ το φαληρικό γήπεδο θα έχει τον περισσότερο κόσμο έως τώρα σε σχέση με τα προηγούμενα φετινά παιχνίδια στην περίοδο μετά τους περιορισμούς λόγω Covid.
Παράλληλα συνεχίζεται με αυξητικούς και μεγάλους αριθμούς η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, αφού εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια σε τρεις ακόμα θύρες, μετά από τη Θύρα 19.
Συγκεκριμένα στις Θύρες 9, 11 και 17 δεν υπάρχουν πλέον εισιτήρια διαρκείας αφού έχει συμπληρωθεί το μάξιμουμ της χωρητικότητας.
Ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή προπόνηση απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, νίκησε 24-7 και τώρα στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπρέσια για το Champions League.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά με καταγγελία της την τιμωρία των Γιώργου Μπαρτζώκα και Εβάν Φουρνιέ για όσα έγιναν στο πρόσφατο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι με δύο νίκες στη φάση των «16» του Champions League και οι οπαδοί της Βασίλισσας που ταξίδεψαν για τη ρεβάνς είχαν διάθεση για καζούρα στον Πεπ Γκουαρντιόλα…