Η Χριστίνα Κοντοβά γιορτάζει τα γενέθλιά της την τελευταία μέρα του καλοκαιριού.
Φέτος, η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, μιας και βρίσκεται ένα βήμα πριν υιοθετήσει τη μικρή Ada, το κοριτσάκι από την Ουγκάντα που της έκλεψε της καρδιά.
Η Σίσσυ Χρηστίδου, μάλιστα, πρόκειται να γίνει η νονά της, γεγονός που αποκάλυψε on air πριν από μερικούς μήνες.
Σίσσυ + Χρστίνα = BFF
Η Χριστίνα Κοντοβά και η Σίσσυ Χρηστίδου διατηρούν μία μακροχρόνια φιλία, με τη μία να στηρίζει πάντα την άλλη τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Η γνωστή παρουσιάστρια, λοιπόν, είναι πολύ υπερήφανη για την απόφαση της σχεδιάστριας ρούχων να υιοθετήσει ένα παιδάκι από την Αφρική και βρίσκεται στο πλευρό της.
Ανήμερα των γενεθλίων της Χριστίνας Κοντοβά, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram. Η παρουσιάστρια του Mega δημοσίευσε μια φωτογραφία της φίλης της, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της και έγραψε:
“Χρόνια πολλά στην πιο δυνατή και θαρραλέα γυναίκα που ξέρω. Μας κάνεις όλες καλύτερες. Σ’ αγαπώ κουμπαρούλα μου”.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα