Νέα εβδομάδα ξεκινά σήμερα, που σηματοδοτεί – τυπικά – το τέλος του καλοκαιριού καθώς διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου.
Η Δευτέρα, όπως την έχει προσωποποιήσει ο Αρκάς, μας λέει καλημέρα, και καθώς τυχαίνει να «πέφτει» στις 30 Αυγούστου, προσπαθεί να μας ευχηθεί και κάτι ακόμα, αλλά δεν την αφήνουν.
«Καλημέρα και καλό χειμ…» προλαβαίνει να πει η Δευτέρα, όταν βλέπει να έρχονται καταπάνω της πλήθος αντικειμένων, από μαξιλάρια, μέχρι ξυπνητήρια και παπούτσια.
Η αλήθεια είναι ότι για πολλούς, η ευχή για «καλό χειμώνα» αν και καλοπροαίρετη, δεν ακούγεται καλά, καθώς σηματοδοτεί το τέλος των διακοπών και της ξενοιασιάς του καλοκαιριού – που υπήρχε, ακόμα και σε συνθήκες πανδημίας.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions