Ηλιόπουλος στον Οικονόμου – «Διαβάστε τις συνεντεύξεις Τσίπρα, πριν βγάλετε ανακοινώσεις»
«Να μην γελοιοποιείται», αλλά να διαβάζει τις συνεντεύξεις του Αλέξη Τσίπρα, πριν βγάλει ανακοινώσεις, συνέστησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
«Θα συνιστούσαμε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο τουλάχιστον να διαβάζει τις συνεντεύξεις του Αλέξη Τσίπρα πριν βγάλει ανακοινώσεις, για να μην γελοιοποιείται με αυτόν τον τρόπο», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
Ο Γιάννης Οικονόμου είχε χαρακτηρίσει ως «επιτομή του ολοκληρωτισμού και αδιανόητη για αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης» την τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, που είχε αναφέρει ότι η κυβέρνηση «θέλει να ξεβολέψει όσους στρογγυλοκάθισαν στην εξουσία, χωρίς να έχουν δικαίωμα».
Όπως επεσήμανε ο Νάσος Ηλιόπουλος, όμως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «ξεκάθαρα αναφέρεται σε μια κρατικοδίαιτη ελίτ, που νιώθει πάντα ιδιοκτήτης της χώρας, άνθρωποι που για δεκαετίες κινούσαν νήματα, είτε εντός του κράτους, είτε ως αυτουργοί της διαπλοκής».
Και ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε «καμία αναφορά στην εκάστοτε εκλεγμένη κυβέρνηση».
«Εκτός αν ο κ. Οικονόμου συμφωνεί μαζί μας και ξεκάθαρα ομολογεί πως ασκούν εξουσία εξωθεσμικοί παράγοντες», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας