Άρης – Τα πλάνα του Μάντζιου για την πρεμιέρα
Οι Λούμορ και Ντιαγέ θέτουν υποψηφιότητα για την ενδεκάδα του Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ
Εντύπωση προκάλεσε η απόφαση του Άκη Μάντζιου να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα του χθεσινού φιλικού με το Βόλο τους Ντιαγέ και Λούμορ.
Οι δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται ότι βρίσκονται στα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή τους σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, παρά το γεγονός ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.
Αμφότεροι, πάντως, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας.
Ακόμα, σε εξετάσεις αναμένεται να υποβληθούν αύριο οι Μπρούνο Γκάμα και Φαμπιάνο Λεισμάν, που αποχώρησαν με ενοχλήσεις από τη χθεσινή αναμέτρηση.
Η κατάστασή τους, πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής τους στο παιχνίδι της πρεμιέρας.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/1): Δράση με Εθνική πόλο και τελικό Super Cup στο βόλεϊ
- Αλμέιδα: «Τι να κάνω, να αρχίσω να κλαίω;»
- Πώς μπορεί να απασχολήσει τη Euroleague ο τραυματίας Έξουμ: Όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του
- Ο μεγάλος τελικός του Super Cup: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός «μονομαχούν» για τον τίτλο
- Σπουδαία νίκη για τους Σίξερς με Μάξι και Εμπίντ να κάνουν τη διαφορά (102-105) – Όλα τα αποτελέσματα στo NBA
- Ο Μαξιμιλιάν Ιμπραΐμοβιτς «επιστρέφει» στο παρελθόν του πατέρα του
- Λίβερπουλ – Μπάρνσλεϊ 4-1: Πρόκριση για τους «Reds» και τώρα Μπράιτον! – Αναλυτικά τα ζευγάρια στους «32»
- Γιουβέντους – Κρεμονέζε 5-0: «Πάρτι» για τη Μεγάλη Κυρία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442