Επί ιταλικού εδάφους προπονήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (13/8), οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι με τη Μίλαν.
Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της Τζάρτζα, μερικά χιλιόμετρα έξω από την Τεργέστη και όχι στο γήπεδο «Νερέο Ρόκο», που θα διεξαχθεί το φιλικό.
Το πρόγραμμα ήταν αρκετά χαλαρό, αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ήθελε να επιβαρύνει τους παίκτες μία μέρα πριν από ένα πολύ δυνατό ματς.
Οι «πράσινοι» γυμνάστηκαν για λίγη ώρα, άκουσαν μερικές οδηγίες από τον Γιοβάνοβιτς και μετά επέστρεψαν στο ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει.
Στα αξιοσημείωτα είναι ότι νεαροί της τοπικής ομάδας, περίμεναν τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και τους αποθέωσαν κατά την έξοδο τους στο γήπεδο.
Οι παίκτες του Τριφυλλιού υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και βγήκαν φωτογραφίες, αφού η παρουσία τους στο αθλητικό κέντρο ήταν «μαγνήτης» για τους μικρούς της Τζάρτζα.
Μετά την επιστροφή στο ξενοδοχείο, αρκετοί επέλεξαν να κάνουν μία μικρή βόλτα στην Τεργέστη, για να περπατήσουν και να δουν την πόλη.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.