Η Ρούλα Ρέβη έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πόσο ευαισθητοποιημένη είναι σε κοινωνικά ζητήμα. Έτσι και τώρα που η χώρα μας πλήττεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα και να θέσει τον δικό της προβληματισμό με μια τρυφερή ανάρτηση.
Ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον μικρό της γιο, τον 5χρονο Μιχαήλ-Άγγελο, πάνω σε ένα δέντρο ελιάς, η αγαπημένη φωτογράφος και σύζυγος του ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα αναρωτήθηκε: «Δεν υπάρχουν παιδικα χρόνια χωρίς δέντρα ! Υπάρχουν?» τονίζοντας τη σημασία της φύσης στην ανθρώπινη ζωή και συμβίωση, ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας