Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτη νίκη για τη Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι, 3-0 τη Γιουβέντους

Πρώτη νίκη για τη Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι, 3-0 τη Γιουβέντους

Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη, έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι κόντρα στη Γιουβέντους (3-0), χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αν και ήταν απών αποθεώθηκε.

Η ζωή συνεχίζεται και χωρίς τον Λιονέλ Μέσι. Έτσι πρέπει να μάθει να ζει τουλάχιστον η Μπαρτσελόνα και το πρώτο δείγμα ήταν αρκετά θετικό, καθώς υποδεχόμενη τη Γιουβέντους για το «Trofeo Joan Gamper» επικράτησε με 3-0. Φυσικά, ο Αργεντινός σταρ παρότι δεν ήταν εκεί, αποθεώθηκε σα να ήταν.

Την αρχή την έκανε ο Μέμφις Ντεπάι και μάλιστα άμεσα, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό βρήκε δίχτυα, από θέση τετ α τετ. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Ολλανδού επιθετικού με τη φανέλα των Καταλανών, καθώς είχε πετύχει και ένα φοβερό τέρμα στο ντεμπούτο του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπάθησε με κάποιες ατομικές ενέργειες να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, όμως ο Νέτο δεν τον άφηνε και ο Μπρέιθγουεϊτ με μια κεφαλιά «σφράγισε» τη νίκη. Βέβαια, αυτή δεν ήταν η τελευταία λέξη των «μπλαουγκράνα», καθώς στο 90+2′ ο Πουτς με μια γκολάρα έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα.

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό της Μπαρτσελόνα, η οποία στις 15 Ιουλίου υποδέχεται τη Σοσιεδάδ για την πρώτη αγωνιστική της La Liga. Από την άλλη, οι «μπιανκονέρι» έχουν μπροστά τους ένα ακόμη ματς προετοιμασίας με την Αταλάντα, ενώ το πρώτο τους επίσημο ματς είναι στις 22 Ιουλίου κόντρα στην Ουντινέζε.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024