Το ενδεχόμενο να σημειωθούν βροχές την Τετάρτη σε περιοχές της Εύβοιας, διευκολύνοντας έτσι το έργο των πυροσβεστών, άφησε ανοιχτό ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς.
Στις κατά τόπους βροχές που σημειώθηκαν σήμερα σε περιοχές της Αράχωβας και του Κορινθιακού αναφέρθηκε ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς, σημειώνοντας ότι κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί στην Εύβοια τις επόμενες ημέρες.
Όπως τόνισε ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Πολλές σύμφωνα με τα μετεωρολογικά μοντέλα υπάρχουν πιθανότητες για εκδήλωση βροχών το απόγευμα και το βράδυ της Τετάρτης σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά αλλά και Εύβοια.
Μάλιστα, αν επαληθευτούν τα μοντέλα θα δοθεί μια σημαντική ανακούφιση στους κατοίκους των περιοχών που επηρεάστηκαν από τις πυρκαγιές και τις πυροσβεστικές δυνάμεις που μάχονται στις πυρκαγιές.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.