Το δικό του «ευχαριστώ» προς τον κόσμο που τον στήριξε και συνεχίζει να το κάνει είπε ο Θοδωρής Ιακωβίδης.
Με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο έλληνας αθλητής ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μεγάλη στήριξη που έχει δεχτεί τις τελευταίες ώρες.
Αναλυτικά:
«Έκανα ό, τι μπορούσα και πέρναγε από το χέρι μου… 11ος όπως και στο Ρίο. Αυτό που συμβαίνει αυτήν την στιγμή με έχει συγκινήσει αφάνταστα. Είναι πάρα πολλά τα μηνύματα στήριξης που λαμβάνω και δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα, γι’ αυτό σας ζητώ μία μικρή πίστωση χρόνου ώστε να απαντήσω σε έναν έναν ξεχωριστά. Μακάρι να μπορούσα να σας γνωρίσω έναν έναν προσωπικά, να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δεν έχω λόγια».
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (22/2) η Super League, με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ να θέλουν νίκες για να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής και τον Παναθηναϊκό για να προλάβει την τετράδα.
O Nάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις ήρθε πριν λίγες μέρες στον Παναθηναϊκό και στο πρώτο του ντέρμπι »αιωνίων» και τον πρώτο τελικό, έκανε τη διαφορά για τους «πράσινους» με μια εμφάνιση που του χάρισε το βραβείο του MVP.