Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη Λυμπεράκη - Η ανάρτησή της για την αποχώρηση από το Open

Νίκη Λυμπεράκη – Η ανάρτησή της για την αποχώρηση από το Open

Η παρουσιάστρια είπε την τελευταία «καλησπέρα» στους τηλεθεατές, μέσα από τη συχνότητα του Ανοιχτού Καναλιού, το βράδυ της Παρασκευής (30/7).

Η Νίκη Λυμπεράκη αποτελεί παρελθόν από το Open, με τον σταθμό να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας τους την Παρασκευή 30 Ιουλίου. Αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού δελτίου ειδήσεων, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, με ανάρτηση στο Instagram, έκανε έναν μίνι απολογισμό και αποχαιρέτησε το κανάλι και τους συνεργάτες της.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Τελευταίο δελτίο στο Open για μένα το αποψινό. Εδώ κλείνει ο πιο ενδιαφέρων ως τώρα κύκλος της επαγγελματικής μου ζωής, μετά από δύο πολύ έντονα χρόνια. Για τη δουλειά που κάναμε στο Open νιώθω περήφανη. Όχι μόνο για τη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης, αλλά, πάνω από όλα, για την ποιότητα της δουλειάς μας. Οφειλόμενες ευχαριστίες λοιπόν σε όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς, στη διεύθυνση και στη διοίκηση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως χρωστάω και στην ιδιοκτησία για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η δική σας εμπιστοσύνη είναι βέβαια η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας! Καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα του #Open μέσα από την καρδιά μου, καλές διακοπές και να προσέχετε».

Το Open αποχαιρέτησε με δελτίο Τύπου τη δημοσιογράφο αναφέροντας:

«Ολοκληρώνεται η συνεργασία του Open με τη Νίκη Λυμπεράκη, η οποία από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας, συνέβαλε σημαντικά στην αύξηση της απήχησης του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Το Open την ευχαριστεί και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά βήματά της».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024