Στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά του Τζούντο στα -70κ. προκρίθηκε η Ελισάβετ Τελτσίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέκλεισε την Μαργκό Πινό, καθώς η Γαλλίδα δέχθηκε τρεις παρατηρήσεις.
Η Τελτσίδου πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση και απέκλεισε ένα από τα μεγάλα φαβορί του αγωνίσματος. Η Πινό ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2020 και δευτεραθλήτρια το 2021.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, με την είσοδό της στις κορυφαίες 8 της διοργάνωσης, η Τελτσίδου θα έχει σίγουρα διπλή ευκαιρία για ένα μετάλλιο, μιας και έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στα ρεπεσάζ αν ηττηθεί.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.