Τζούντο: Πρόκριση στα ημιτελικά για Τελτσίδου
Η Ελισάβετ Τελτσίδου βρίσκεται πλέον στα προημιτελικά της κατηγορίας της στο Τζούντο, αποκλείοντας ένα από τα φαβορί των Ολυμπιακών Αγώνων.
Στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά του Τζούντο στα -70κ. προκρίθηκε η Ελισάβετ Τελτσίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέκλεισε την Μαργκό Πινό, καθώς η Γαλλίδα δέχθηκε τρεις παρατηρήσεις.
Η Τελτσίδου πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση και απέκλεισε ένα από τα μεγάλα φαβορί του αγωνίσματος. Η Πινό ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2020 και δευτεραθλήτρια το 2021.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, με την είσοδό της στις κορυφαίες 8 της διοργάνωσης, η Τελτσίδου θα έχει σίγουρα διπλή ευκαιρία για ένα μετάλλιο, μιας και έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στα ρεπεσάζ αν ηττηθεί.
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι
- Ισοπαλία στο Σίτι Γκράουντ (1-1), στη ζώνη του υποβιβασμού η Τότεναμ (0-1)
- Χαμός στο Άνφιλντ για τις αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- «Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Πίτερς ο Αϊζέια Μάικ» (vid)
- Τέλος ο Γκόλεματς από τον πάγκο της Ντουμπάι
- LIVE: Πάρμα – Νάπολι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442