Απίστευτο: Η ΕΡΤ δεν έδειξε τον αγώνα του Πετρούνια!
Η ΕΡΤ προχώρησε σε μια μεγάλη γκάφα την πρώτη μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς δεν έδειξε στο κοινό τη σπουδαία εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό και την πρόκριση στον τελικό.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες με μια απίθανη εμφάνιση, αλλά την προσπάθειά του δεν την είδαμε ποτέ λόγω επικής γκάφας της ΕΡΤ.
Συγκεκριμένα, η Κρατική τηλεόραση που δεν είχε συνεργείο για να καλύψει τον αγώνα του αθλητή από τον οποίο περιμένουμε χρυσό μετάλλιο και μετέδωσε τους προκριματικούς της ενόργανης γυμναστικής με πλάνα που πήρε από το κεντρικό δίκτυο.
Έτσι παρότι ο Λευτέρης Πετρούνιας πέρασε σαν σίφουνας από τα προκριματικά των κρίκων, συγκεντρώνοντας 15.333β. και βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης δείχνοντας έτοιμος για το χρυσό στον τελικό της Δευτέρας (11:00), εμείς δεν τον είδαμε ποτέ.
Γιατί έγινε όλο αυτό το απίθανο σκηνικό και οι Ελληνες δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τον αθλητή που θεωρείται ο πιο πιθανός να φέρει μετάλλιο στη χώρα; Διότι πολύ απλά, η ΕΡΤ δεν έκανε το αυτονόητο, να ζητήσει να πάρει το feed των κρικων μόνο, όπως υπήρχε η δυνατότητα. Και να εξασφάλιζε με αυτόν τον τρόπο ότι το μοναδικό πράγμα που σίγουρα θα έδειχνε, θα ήταν ο Πετρούνιας! Κι όμως, δεν το έκανε…
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο