Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει βγει λίγο παραπάνω από δύο εβδομάδες στο Survivor και έχει αρχίσει να βρίσκει τον εαυτό της.
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που μπορεί να έφτασε στην πηγή αλλά… δεν ήπιε τελικά νερό, συνεχίζει να απασχολεί τα Μέσα λόγω της σχέσης της με τον νικητή του ριάλιτι, Σάκη Κατσούλη.
Η ίδια, μάλιστα, αποδεικνύεται πολύ ενεργή και στα social media, με το νέο της story να αποκαλύπτει τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, λίγες μέρες μετά το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.