Ο νικητής του Survivor μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του και αποκαλύπτει πώς είναι πλέον η ζωή του με την Μαριαλένα μακριά από τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Μπορεί ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να είχαν χωρίσει πριν το Survivor, βρέθηκαν όμως στο ριάλιτι και η σχέση τους, αν και όπως υποστηρίζουν δεν είναι ερωτική, είναι σίγουρα πιο δυνατή από ποτέ.

Κεφάλαιο Μαριαλένα! Πώς είναι η ζωή σας μετά το παιχνίδι; Πώς είναι η προσαρ­μογή;

«Είμαστε κάθε μέρα θα προσπαθώ να τη βοηθή­σω όσο περισσότερο μπορώ στις δουλειές που κλείνει, έχω πει ότι θα της δώσω ένα κομμάτι του επάθλου νια να κάνει κάτι δικό της. Σίγουρα, όμως, δεν είμαστε 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Ξέρουμε όμως ο ένας τα κουμπιά του άλλου και είμαστε πολύ καλά!»

Είσαι ένα παιδί που έχει όλη τη δημοσι­ότητα πάνω του και δεν διακρίνω δόση υπεροψίας, είσαι ένα αυθεντικό πλάσμα…

«Δεν πρόκειται ποτέ να γίνω υπερόπτης και το λέω με όλη τη βαρύτητα των δηλώσεων μου. Ο αθλητισμός με έχει κάνει να δω ότι όλα είναι στιγμές. Από εκεί που χτυπούσε συνεχώς το κι­νητό μου, ξαφνικά σταμάτησε λόγω του τραυ­ματισμού που είχα. Οπότε έχω δει και τις δύο όψεις του νομίσματος».

Τι απαντάς σε όσους έλεγαν ότι αυτό το προφίλ ήταν στρατηγική;

«Σε ένα παιχνίδι με τέτοιες συνθήκες, που όλα άλλαζαν καθημερινά, δεν μπορείς να έχεις στρα­τηγική. Όποια στρατηγική και να έχεις, πόσο να την κρατήσεις; Δεν ξέρεις άλλωστε τι γίνεται έξω… Προσωπικά θεωρώ ότι τον χαρακτήρα μου τον έδειξα».

Φίλους, πλην του Τριαντάφυλλου, γιατί δεν έκανες;

«Δεν μπήκα να κάνω φίλους, ο κύκλος των δικών μου ανθρώπων έχει σχεδόν κλείσει. Για αυτό δεν ανοίχτηκα και πολύ. Είχα τη Μαριαλένα, γνώρισα και τον Τριαντάφυλλο, έναν άνθρωπο αληθινό, όπως είπα! Οι δικοί μου άνθρωποι με περίμεναν όλοι έξω, φανταστείτε με πηγαίνουν -μέχρι να συνηθίσω- σχεδόν παντού, μου κρατούν κλει­διά, λεφτά».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr