Τόκιο 2020: Και η Αννέτα Κυρίδου προκρίθηκε στα προημιτελικά του απλού σκιφ
Η Αννέτα Κυρίδου του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης τερμάτισε στην 3η θέση της 2ης προκριματικής σειράς του απλού σκιφ γυναικών και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα προημιτελικά.
Το δύο στα δύο έκανε η ελληνική κωπηλασία, αφού μετά την πρόκριση του Στέφανου Ντούσκου στα προημιτελικά του απλού σκιφ ανδρών, με το… δεξί μπήκε στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Αννέτα Κυρίδου.
Τερμάτισε τρίτη
Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης τερμάτισε στην 3η θέση της 2ης προκριματικής σειράς του απλού σκιφ γυναικών με χρόνο 7:54.28 και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα προημιτελικά.
Την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά εξασφάλιζαν οι τρεις πρώτες της προκριματικής σειράς της, με τη Σανίτα Πάσπιουρ από την Ιρλανδία να τερματίζει 1η με χρόνο 7:46.08 και την Κένια Λετσούγα από το Μεξικό να είναι δεύτερη με χρόνο 7:54.21.
Σε επαναληπτική κούρσα θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα προημιτελικά του απλού σκιφ γυναικών η 4η στην προκριματική σειρά της Αννέτας Κυρίδου, Φελίς Αίσα Τσόου Τρινιντάντ και Τομπάγκο (8:02.02), η 5η Κάθλιν Νόμπλε από την Ουγκάντα (8:21.85) και η 6η Τζόαν Πο από τη Σιγκαπούρη (8:31.12).
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.