Έμπλεξε με το… καλημέρα η ΑΕΚ στο Europa Conference League, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τη Βελέζ στη Βοσνία και τώρα χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ για να προκριθεί στον γ΄προκριματικό γύρο του Europa Conference League.
Κάτι το οποίο βάσει της προϊστορίας συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες διότι στο παρελθόν η Ένωση έχει χάσει έξι φορές σε πρώτο ματς εκτός έδρας με ένα γκολ διαφορά στα Κύπελλα Ευρώπης και έχει καταφέρει να πάρει την πρόκριση πέντε φορές.
Πιο πρόσφατη περίπτωση είναι αυτή του 2009 κόντρα στη Βασλούι για τον τέταρτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ «κατάπιαν» και στο Άμστερνταμ αμέτρητα χιλιόμετρα, με την ιστοσελίδα της UEFA να κάνει ιδιαίτερη μνεία στο συγκεκριμένο γεγονός
Ο Ροντινέι γιόρτασε τα 34α γενέθλιά του χορεύοντας σε βραζιλιάνικους ρυθμούς και βεβαίως με το καλύτερο δώρο που ήταν η μεγάλη πρόκριση που πτέυχε ο Ολυμπιακός επί του Άγιαξ.
Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη συνέτριψαν 26-5 τη Γερμανία και «σφράγισαν» την πρωτιά, πετυχαίνοντας το 3Χ3. Το Σάββατο 31/1 (15:00 ώρα Ελλάδας) κόντρα στην Ιταλία ο επόμενος αντίπαλος για τη Β' φάση.