Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίλαν: Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον Ερνάντεζ

Μίλαν: Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον Ερνάντεζ

Μπορεί ο Τέο Ερνάντεζ να βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά αυτό δεν πτοεί την Μίλαν, η οποία είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Από την έξοδο, στο καινούργιο συμβόλαιο ο Τέο Ερνάντεζ. Η Μίλαν είναι διατεθειμένη να του προσφέρει μια πολύ βελτιωμένη, σε οικονομικούς όρους, επέκταση του συμβολαίου με στόχο να τον κρατήσει στην ομάδα.

Ο 23χρονος Γάλλος προέρχεται από μια εντυπωσιακή σεζόν με τους Ροσονέρι, παίρνοντας τη φανέλα του βασικού, στο αριστερό άκρο της άμυνας, σπίτι του. Τελείωσε την αγωνιστική περίοδο με 45 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό οχτώ γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Οι επιδόσεις του και η εν γένει παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία κινήθηκε για την απόκτησή του, αλλά είδε την προσφορά ύψους 40 εκατ. ευρώ να μην γίνεται δεκτή από την Μίλαν.

Ο αθλητικός διευθυντής των Ροσονέρι και θρύλος της ομάδας, Πάολο Μαλντίνι, θέλει να κρατήσει τον Ερνάντεζ στο Μιλάνο και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport. είναι έτοιμος να τον κάνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους του ρόστερ, με τον Γάλλο να αμείβεται, αυτή τη στιγμή μόλις με 1,5 εκατ. ετησίως.

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024