Μεταγραφή – έκπληξη η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ απέκτησε ταλέντο από την Κύπρο - Ποιος είναι ο παίκτης που έφερε στην Ελλάδα η Ενωση
Ενα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου απέκτησε η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ενωση έκανε δικό της τον 21χρονο μέσο, Γιάννη Γερολέμου (27/1/2000), που αγωνιζόταν στην ΑΕΛ Λεμεσού.
Ο Γερολέμου είναι αριστεροπόδαρος, έχει ύψος 1.76 μ. και αγωνίζεται κυρίως 10άρι, αλλά στην ΑΕΛ Λεμεσού είχε παίξει επίσης ως κεντρικός μέσος, αλλά και ως εξτρέμ. Ο νεαρός χαφ ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της ΑΕΛ Λεμεσού, ενώ για ένα τρίμηνο είχε αγωνιστεί και στην Κ19 του ΑΠΟΕΛ. Το καλοκαίρι του 2016 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα του κυπριακού συλλόγου, στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι φέτος, με ένα μικρό διάλλειμα, καθώς από τον Σεπτέμβριο του 2020 μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους είχε δοθεί ως δανεικός στην βουλγάρικη Τσάρσκο Σέλο.
Το συμβόλαιό που είχε με την ΑΕΛ Λεμεσού ήταν μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή της κυπριακής ομάδας, Ντούσαν Κερκέζ. Ο Γιάννης Γερολέμου δεν ήθελε να δοθεί ξανά δανεικός και μετά από συζητήσεις που είχε με τη διοίκηση της κυπριακής ομάδας κατάφερε να μείνει ελεύθερος. Η ΑΕΚ κινήθηκε ταχύτητα και κατάφερε να κάνει δικό της ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου, με τον 21χρονο χαφ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο νεαρός άσος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και χθες συναντήθηκε στην Γλυφάδα με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, Ροναλντίνιο.

Ο Γιάννης Γερολέμου πέρσι αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος καταγράφοντας συνολικά 645 λεπτά συμμετοχής.
Συνολικά στην καριέρα του έχει παίξει σε 30 αγώνες, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ σε 1.408 λεπτά. Ο 21χρονος είναι επίσης διεθνής με τις μικρές ομάδες της Κύπρου, έχοντας 12 συμμετοχές και 2 γκολ στην Κ17 και 16 συμμετοχές και 2 γκολ στην Κ19.

Το επόμενο διάστημα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ΑΕΚ και ο Βλάντα Μιλόγεβιτς θα αποφασίσει εάν θα τον κρατήσει ή εάν θα τον στείλει στην Β΄ ομάδα, με στόχο να βελτιωθεί και να διεκδικήσει στο μέλλον μια θέση στην πρώτη ομάδα της Ενωσης.
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γλίτωσαν την ήττα στο 90+6′ οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)
- Μονακό: «Ηχηρά» ονόματα απειλούν με αποχώρηση
- Serie A: Στο προσκήνιο η επαγγελματική διαιτησία – Πόσα κερδίζουν σήμερα οι ρέφερι
- Θα μπορούσε να είναι ο… Ρόκι Φέρντιναντ – Η πυγμαχία, ο Τζόσουα και… 100 εκατ. λίρες
- Πανιώνιος – Μπεσίκτας 74-114: Ολοκλήρωσε τα παιχνίδια του στο EuroCup με βαριά ήττα…
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων
- Καρδίτσα – ΑΕΚ 62-90: Πρόκριση για την «Ένωση», με «30άρα» του Νάναλι! (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)



































































![Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/Araghchi-1-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442