Έτοιμα για τις πρεμιέρες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι τα «διαμάντια» του ελληνικού τένις, καθώς έμαθαν τους αντιπάλους τους στην πρώτη φάση, αλλά και τους πιθανούς αντιπάλους τους για τις επόμενες φάσεις.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κάνει πρεμιέρα με τον Γερμανό Φίλιπ Κόλσραϊμπερ ενω στον 2ο γύρο θα παίξει με τον Κορεάτη Κβον ή τον Αμερικανό Τιαφό. Εφόσον συνεχίσει, στον τρίτο γύρο θα βρει τον Γάλλο Ούγκο Ουμπέρ και στον προημιτελικό με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν.
Και εάν ο Στέφανος προχωρήσει μέχρι τα ημιτελικά, εκεί θα βρει κατά πάσα πιθανότητα τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ενώ στον τελικό θα συναντήσει Νόβακ Τζόκοβιτς. Όλα αυτά φυσικά, εφόσον και οι αντίπαλοι του δεν πέσουν θύματα εκπλήξεων…
Από την άλλη, η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει απέναντι στην Εσθονή φίλη της Ανέτ Κονταβέιτ, ενώ στον 2ο γύρο θα συναντήσει την Στογιάνοβιτς ή την Χιμπίνο και στον 3ο με την Ελίνα Σβιτολίνα, πριν βρει στα προημιτελικά την Καρολίνα Πλίσκοβα.
Η Ελληνίδα τενίστρια είναι στο ίδιο ταμπλό με την Οσάκα, ενώ στο άλλο βρίσκεται Νο1 η Άσλεϊ Μπάρτι…
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.