Μπέττυ Μαγγίρα: Αυτός είναι ο υποψήφιος συμπαρουσιαστής της στην πρωινή εκπομπή
Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις.
Η Μπέττυ Μαγγίρα θα είναι όπως όλα δείχνουν αυτή που θα αναλάβει τη νέα σεζόν τη ζώνη 10:00 με 13:00 στο OPEN. H γνωστή παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση από το κανάλι για να αναλάβει ψυχαγωγική εκπομπή και εκτός απροόπτου σύντομα θα πέσουν και οι υπογραφές.
Δεν θα είναι όμως μόνη της…
Δίπλα της θα έχει τον σύζυγό της, και προπονητή πόλο, Δημήτρη Μάζη. Η πρόταση, σύμφωνα με το Znews, έγινε στο ζευγάρι την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα έχουν πραγματοποιηθεί δύο ραντεβού, με τις δύο πλευρές να είναι ικανοποιημένες από την έκβαση των συζητήσεων.
Σημειώνεται ότι η Μπέττυ Μαγγίρα έχει δοκιμαστεί και στο παρελθόν σε καθημερινή απογευματινή εκπομπή στον Alpha και στο κανάλι θεωρούν ότι θα είναι η ιδανική για την συγκεκριμένη ζώνη. Αρχικά μάλιστα την είχαν προσεγγίσει για το καθημερινό ριάλιτι μόδας που θα προβάλλεται στη μεσημεριανή ζώνη ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν.
- Ουγγαρία: Ημέρες και πράξεις του Βίκτορ Όρμπαν – Το τέλος της κυριαρχίας του και του εθνικού συντηρητισμού
- Το γκολ της χρονιάς: Αμυντικός σκόραρε με ραμπόνα εκτός περιοχής (vid)
- Φεύγει ή δε φεύγει; Ο Στέφανο Γκαμπάνα είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Dolce & Gabbana
- Ποια επιδόματα ανεβάζει ο νέος κατώτατος μισθός
- Κατάρρευση του αφηγήματος για UEFA και Λανουά και η διαρροή ορισμών
- «Σε μισή ώρα κατέληξε» – Συγκλονίζει ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Παξών για τον 15χρονο
- Έλλη Λαμπέτη: Η ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για τα 100 χρόνια από τη γέννησή της
- Ο Τραμπ διέγραψε την ανάρτηση με την AI εικόνα του ως «Χριστού»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442