Οι Måneskin του εκκεντρικού frontman Νταμιάνο πήραν τη νίκη στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision κι έκτοτε οι fans τους ανά την Ευρώπη έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Οι ίδιοι απολαμβάνουν την επιτυχία και δεν σταματούν να δίνουν υλικά στους θαυμαστές τους μέσα από τα social media.
Η παρέα των συμμαθητών που έπαιζε μουσική στους δρόμους της Ρώμης και κατέκτησε την Ευρώπη, προκάλεσε «σεισμό» στο Instagram με τις τελευταίες της αναρτήσεις.
Στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν είναι μόνο με τα εσώρουχα και σε άκρως σέξι πόζες και η λεζάντα που τις συνοδεύει είναι η εξής: «Σας παρακαλούμε, μην κατεβάσετε τις αναρτήσεις μας, επειδή είναι πολύ σέξι».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας