Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Måneskin: Στο εξώφυλλο του Vanity Fair δίνουν ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια της ομοφοβίας με άψογο στιλ

Måneskin: Στο εξώφυλλο του Vanity Fair δίνουν ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια της ομοφοβίας με άψογο στιλ

 Είναι οι νικητές της Eurovision 2021 από την Ιταλία που τις τελευταίες εβδομάδες έσπασαν τα charts της πλατφόρμας Spotify παγκοσμίως, έφτασαν δύο τραγούδια στο Top 40 του Ηνωμένου Βασιλείου και τράβηξαν την προσοχή της Μάιλι Σάιρους

Είναι οι νικητές της Eurovision 2021 από την Ιταλία που τις τελευταίες εβδομάδες έσπασαν τα charts της πλατφόρμας Spotify παγκοσμίως, έφτασαν δύο τραγούδια στο Top 40 του Ηνωμένου Βασιλείου και τράβηξαν την προσοχή της Μάιλι Σάιρους. Αλλά η αγάπη για τους Måneskin, το τετραμελές συγκρότημα που αποτελείται από τους Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi και Ethan Torchio, συνεχίζει να μαίνεται και η αναγνώριση τους είναι τεράστια, όπως φαίνεται από το τελευταίο τους επίτευγμα: το εξώφυλλο του Vanity Fair Italia.

Το συγκρότημα βρίσκεται στο όμορφο εξώφυλλο για το ειδικό τεύχος Pride του περιοδικού, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα. Η μπάντα θεωρείται σύμβολο μιας νέας γενιάς που αγκαλιάζει την ανοχή και γιορτάζει την ποικιλομορφία, οι Måneskin περισσότερο από κάθε άλλο συγκρότημα ή καλλιτέχνη αυτήν την στιγμή είναι το πιο ταιριαστό και hot right now εξώφυλλο. Όπως γράφει ο αρχισυντάκτης Simone Marchetti: «Θέλαμε αυτό το τεύχος να συμπληρώσει τα κενά στην ιστορία του ποιοι είμαστε, του πώς ζούμε, του πόσο καλύτερα μπορούμε να είμαστε».

Ο Nicolo Cerioni, ο στιλίστας της ομάδας, επέβλεψε την εμφάνιση τους στο εξώφυλλο. Είναι η μεγαλοφυΐα που μας χάρισε την εμφάνιση του Sanremo και της Eurovision.

Βλέπουμε τον τραγουδιστή να είναι ξαπλωμένος και ανάποδα βγάζει με θράσος τη γλώσσα του στην ομοφοβία καθώς ο κιθαρίστας Τόμας κρατά ένα από τα πόδια του. Το κεφάλι του Damiano «κόβει» τη γλώσσα του εξωφύλλου – «διαφορετικοί από ποιον;» – και ακουμπά πάνω από τον υπότιτλο που γράφει, «Måneskin, το θάρρος να είσαι εαυτός σου».

Αλλά αυτό δεν είναι one man show για τον εκκεντρικό Damiano. Ο Thomas φοράει ένα πορτοκαλί και μαύρο κοστούμι σκακιέρας με μοβ διακοσμητικά, ενώ ο Ethan εμφανίζεται με ένα ροζ ανοιχτό πουκάμισο. Αυτός και ο Damiano φορούν μαργαριτάρια, «παίζοντας» με τα στερεότυπα φύλου και αναρωτιούνται τι είναι εκτός ορίων.

Όπως πάντα, η Victoria λάμπει με το μοναδικό στιλ της. Τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου της μπορεί να κρύβουν τα μάτια της, αλλά λέει πολλά με την στάση του σώματος της και το νωχελικό αλλά σέξι λουκ της.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024