ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση οφείλει εξηγήσεις για τις καταγγελίες Παναγιωτόπουλου
«Οι δηλώσεις του κ. Παναγιωτόπουλου μέλους της επιτροπής επιστημόνων, δημιουργούν σοβαρό ζήτημα για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης στο θέμα της πανδημίας» επισημαίνει το ΚΙΝΑΛ με αφορμή τη δήλωση του Τ. Παναγιωτόπουλου ότι «υπήρξε μια πίεση από πολλά ΜΜΕ και από ορισμένα κυβερνητικά στελέχη να δοθεί η εικόνα ότι ξεμπερδέψαμε από τον κοροναϊό».
Εξηγήσεις ζητάει από την κυβέρνηση το ΚΙΝΑΛ με αφορμή τις δηλώσεις του επιδημιολόγου και μέλους της Επιτροπής Τάκη Παναγιωτόπουλου ότι υπήρξαν πιέσεις προς την Επιτροπή να σταλεί το μήνυμα ότι ξεμπερδέψαμε με τον κοροναϊό.
Δημιουργούν σοβαρό ζήτημα
«Οι δηλώσεις του κ. Παναγιωτόπουλου μέλους της επιτροπής επιστημόνων, δημιουργούν σοβαρό ζήτημα για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης στο θέμα της πανδημίας» επισημαίνει το ΚΙΝΑΛ και υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις».
Σημειώνεται ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα ανέφερε ότι «υπήρξε μια πίεση από πολλά μέσα ενημέρωσης και από ορισμένα κυβερνητικά στελέχη να δοθεί η εικόνα ότι ξεμπερδέψαμε από τον κοροναϊό. Αυτό ήταν μέγα λάθος».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ:
«Οι δηλώσεις του κ. Παναγιωτόπουλου μέλους της επιτροπής επιστημόνων, δημιουργούν σοβαρό ζήτημα για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης στο θέμα της πανδημίας.
»Αναδεικνύουν τις ανεύθυνες προσπάθειες της Κυβέρνησης, να εμφανίσει ότι η πανδημία τελείωσε, ωραιοποιώντας την κατάσταση, αλλά θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.
»Η Κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις. Μόνη λύση είναι η ενίσχυση του εμβολιασμού και ο έλεγχος εφαρμογής των μέτρων προστασίας».
- Λάρισα: Νεκρός 95χρονος οδηγός σε τροχαίο με την εμπλοκή τριών οχημάτων
- Στη φυλακή το ζευγάρι που φέρεται να εμπλέκεται στην αυτοκτονία Καλλέργη
- Μεταβολικό Σύνδρομο: Η ελληνική καινοτομία από 1000 ελιές που αλλάζει τα δεδομένα
- Μπενεντέτο «Νίττο» Σανταπάολα: Πέθανε ο τελευταίος Νονός της Κόζα Νόστρα
- Όλα τα είχε η Τότεναμ αυτό της… έλλειπε – Χαμός με τα σχόλια σκάουτερ των Spurs που είναι οπαδός της Άρσεναλ
- Κατασκοπεία στη Σούδα: Οι σχέσεις του 36χρονου Γεωργιανού με τον Αζέρο κατάσκοπο και το ιρανικό λογισμικό
- Το Ιράν εκτελεί σχέδιο του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ για εξάπλωση του πολέμου
- Η νύφη φορούσε Birkenstock – Η πολιτιστική ανατροπή των σανδαλιών που περιγελούσαμε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442