Μίλερ: «Τώρα χρειάζεται να γυρίσουμε σελίδα»
Ο Τόμας Μίλερ μίλησε για τον αποκλεισμό της Γερμανίας, τονίζοντας πως πλέον είναι καιρός τα «πάντσερ» να γυρίσουν σελίδα.
Ο Τόμας Μίλερ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον αποκλεισμό της Γερμανίας από το Euro 2020, μένοντας στον αμυντικό προσανατολισμό που είχε ο Γιόακιμ Λεβ κυρίως στο ματς με την Αγγλία.
Παράλληλα ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχουν τόνισε πως είναι καιρός για τα «πάντσερ» να γυρίσουν σελίδα και να κάνουν μια νέα αρχή.
Οι δηλώσεις του Τόμας Μίλερ:
«Οι προσπάθειες για να μη δεχτείς γκολ μέσα από μία σταθερά αμυντικογενή στρατηγική ή μία τακτική αναμονής -αν προτιμάτε- απέτυχαν πλήρως.
Απέναντι στην Αγγλία οι δύο γραμμές άμυνας, με πέντε παίκτες η κάθε μία, σχεδόν εξουδετέρωσαν τους αντίπαλους επιθετικούς και όταν ένα ματς πηγαίνει έτσι, όποιος σκοράρει πρώτος συχνά παίρνει και τη νίκη.
Τώρα χρειάζεται να γυρίσουμε σελίδα, θα προσπαθήσω να μετατρέψω την απογοήτευση του Euro σε θετική ενέργεια για τη νέα σεζόν που έρχεται για μένα ως παίκτης της Μπάγερν».
- Μεντιλίμπαρ: «Ξεκάθαρο το πέναλτι – Όσα συνέβησαν εδώ δεν τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο» (vid)
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής (pic)
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 19ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1: Παντού υπάρχει ο Ταρέμι! (vids)
- ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Το γκολ του Βάργκα για το 1-0 (vid)
- Χοντρό λάθος στη Νέα Φιλαδέλφεια
- Λουτσέσκου: «Πολύ δύσκολη και περίπλοκη εβδομάδα για εμάς – Δεν έχω ξαναδεί παρόμοια ατμόσφαιρα»
- Ελλάδα – Κροατία 23-6: Ώρα… μεταλλίου για την Εθνική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442