Με ωραία προσωπική ενέργεια του Λορέντσο Ινσίνιε η Ιταλία έκανε το 2-0. O παίκτης της Νάπολι προχώρησε ανενόχλητος μέχρι την αντίπαλη περιοχή και με ένα εξαιρετικό πλασέ και έκανε το 2-0.
Ωστόσο, δυο λεπτά αργότερα, το Βέλγιο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ντι Λορέντσο έσπρωξε τον Ντόκου και έδωσε την ευκαιρία στους Βέλγους να μειώσουν. Την εκτέλεση του πέναλτι την ανέλαβε ο Λουκάκου, με την επιθετικό της Ίντερ να μην αστοχεί και να διαμορφώνει το 2-1.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Με δυο γκολ του Αλεξιτς ο Παναιτωλικός πέρασε από την έδρα της ΑΕΛ και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Μαύρα χάλια οι Θεσσαλοί, ο κόσμος αποδοκίμασε και έφευγε από τα γήπεδο.
Ο Καμπανιακός έγινε η τρίτη ομάδα -μετά τους Μακεδονικό και ΠΑΣ Γιάννινα- που υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Γ΄ Εθνική, από τον Α΄ όμιλο της Super League 2, παρά τη νίκη του με 2-0 επί της Καβάλας.