Μαίρη Χρονοπούλου: Ο ζωντανός μύθος του ελληνικού κινηματογράφου φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο και μιλάει για τη ζωή της.
Η ιστορία του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Σπάνιες φωτογραφίες και οι καλύτερες στιγμές του μεγαλύτερου πολιτιστικού καλοκαιρινού event.
Τόκιο 2021: 14 Έλληνες πρωταθλητές φωτογραφίζονται για το DownTown και μιλάνε για τους στόχους τους, λίγο πριν ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο.
Myconomics: Στο νησί των ανέμων φυσάει δισεκατομμύρια. Ποιοι ξένοι επενδυτές αγοράζουν βίλες στη Μύκονο και ποια είναι τα νέα υπερπολυτελή ξενοδοχεία που άνοιξαν φέτος.
The untold story: Το παραμύθι αγάπης της Καρολάιν και του Μπάμπη που κατέληξε να γίνει εφιάλτης.
Fantastic Three: Ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Αλέκος Συσσοβίτης και ο Ιωάννης Παπαζήσης γυρίζουν όλη την Ελλάδα με την παράσταση Προμηθέας Δεσμώτης.
Βασίλης Μίχας: Είναι νέος, ωραίος, ποζάρει μπροστά στη θάλασσα και μιλάει για τη ζωή του, τις γυναίκες και τους έρωτες με διαφορά.
Aretha Franklin: Η ζωή της βασίλισσας της soul έγινε σειρά.
The Best Ice Creams in Town: Πού θα βρεις τα καλύτερα παγωτά της Αθήνας.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.