Ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε χθες το βράδυ να σταματήσει το μπάσκετ, όπως ανακοίνωσε με μήνυμά του στα social media, παγώνοντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού αλλά και όλον τον κόσμο του μπάσκετ.
Το γεγονός πως ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ έριξε τίτλους τέλους στη σπουδαία καριέρα του ανάγκασε αμέτρητους ανθρώπους να τον αποχαιρετήσουν.
Ένας από αυτούς ήταν και ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος με ανάρτησή του υποκλίθηκε στη σπουδαία καριέρα του.
«Σπουδαίος παίκτης, φανταστική καριέρα» έγραψε στο Twitter ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.