Στην Κύπρο με τη φανέλα της Ανόρθωσης θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.
Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός την Πέμπτη (24/6) ταξίδεψε στην Μεγαλόνησο και την Παρασκευή (25/6) θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην «Κυρία» του κυπριακού ποδοσφαίρου, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.
Ο έμπειρος άσος, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της Ανόρθωσης, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στην ομάδα της Κύπρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής στην Ανόρθωση είναι ο Τιμούρ Κεπτσπάγια, με τον Γεωργιανό τεχνικό να ποντάρει πολλά στην εμπειρία και την ποιότητα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, προκειμένου η ομάδα του να πετύχει τους στόχους τους στη νέα αγωνιστική σεζόν.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Λάζαρος έπαιξε στον Ατρόμητο, έχοντας 4 γκολ και 1 ασίστ σε 26 συμμετοχές.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
LIVE: Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης για την 36η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.