Μία ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον Ράφα Μπενίτεθ φέρεται να βρίσκεται η Έβερτον, καθώς απομένουν τα τυπικά για να βρεθεί η… χρυσή τομή.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Αγγλία, τα «ζαχαρωτά» τα έχουν βρει σε όλα με τον Ισπανό προπονητή και παρά τις «φωνές» των φιλάθλων λόγω του ιστορικού που έχει ο 61χρονος, η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις.
Έτσι, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο Μπενίτεθ θα ανακοινωθεί από την Έβερτον μέσα στις επόμενες ημέρες, με τα «ζαχαρωτά» να επιλέγουν τον Ισπανό αντί του Νούνο Εσπίριτο Σάντο.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Βινίσιους αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού στον αθλητισμό, στο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τους δύο προπονητές που είχε φέτος, αλλά και στον Εμπαπέ.