Στην πρεμιέρα της Πορτογαλίας στο Euro έγραψε ιστορία. Σημείωσε δυο γκολ κόντρα στην Ουγγαρία, έφτασε τα έντεκα σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της διοργάνωσης, ξεπερνώντας τον Μισέλ Πλατίνι.
Κόντρα στην Γερμανία συνέχισε από εκεί που σταμάτησε κόντρα στους Ούγγρους. Σκόραρε για άλλη μια φορά στο Euro, φτάνοντας τα τρία γκολ στην διοργάνωση. Μάλιστα αυτό το τέρμα που σημείωσε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους έχει και αυτό ιστορική σημασία για τον CR7.
Πιο συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 19 τέρματα σε τελική φάση Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και έγινε ο πρώτος σκόρερ των δυο διοργανώσεων συνδυαστικά, ξεπερνώντας τον Γκερντ Μίλερ και ισοφαρίζοντας τον Μίροσλαβ Κλόζε.
19 – Cristiano Ronaldo has scored his 19th goal at the World Cup and European Championships combined; no European player has ever scored more across the two competitions (level with Miroslav Klose). Incredible. #POR#EURO2020pic.twitter.com/ANg448f2xz
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ανακοίνωση κατά του αρχιδιαιτητή Στεφάν Λανουά εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ (1-1), στον οποίο οι Θεσσαλονικείς είχαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 3-2 τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε το 16ο Super Cup της ιστορίας της. Μετά το νταμπλ κατέκτησε και το τρίτο τρόπαιο στην Ισπανία.
Η τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη διαιτησία μετά τα όσα συνέβησαν σε «Κλεάνθης Βικελίδης» και ΟΑΚΑ – «Αν δεν έχουν την ικανότητα να βρουν ελίτ διαιτητή, ας αναβάλουν τον αγώνα μέχρι να βρουν».