Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας, με τη φανέλα του να συγκεντρώνει τα βλέμματα, καθώς το όνομά του ήταν γραμμένο Adetokunbo.
Συγκεκριμένα, η εμφάνιση έγραφε Adetokunbo αντί για το συνηθισμένο Antetokounmpo.
Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάποιο είδος λάθους, εφόσον με αυτόν τον τρόπο είναι γραμμένο το όνομά του στο διαβατήριο και όπως όλα δείχνουν αυτός είναι και ο τρόπος που θα είναι αναγραμμένο στη φανέλα του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.