Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Euro το Βέλγιο, καθώς η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ επικράτησε εύκολα με 3-0 της Ρωσίας για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του θεσμού.
Στο μυαλό όλων ωστόσο ήταν ο Κρίστιαν Έρικσεν, και γι’ αυτόν μίλησε και ένας εκ των πρωταγωνιστών της χθεσινής αναμέτρησης στην Αγία Πετρούπολη.
Ο Έντεν Αζάρ δεν ξέχασε το δανό ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε κόντρα στη Φινλανδία και δήλωσε πως η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη σε εκείνον.
«Δεν ήμασταν καλά. Το μάθαμε λίγο πριν μπούμε στο γήπεδο και περιμέναμε τα νέα με αγωνία. Όταν βλέπεις τέτοια περιστατικά, καταλαβαίνεις πως υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Κρίστιαν (Έρικσεν)» δήλωσε ο βέλγος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.