Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής της στα ημιτελικά του Roland Garros, απέναντι στην Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, με το παιχνίδι να εξελίσσεται σε θρίλερ μέχρι το τελευταίο πόντο.
Η ελληνίδα τενίστρια πάλεψε σαν λιοντάρι μέχρι τον τελευταίο πόντο.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, από την απώλεια του πρώτου σετ, έως τη στιγμή που έφτασε… μια ανάσα από τη νίκη και ξανά έως τη στιγμή που «σφραγίστηκε» η ήττα της, ο φωτογραφικός φακός του Reuters την «συνέλαβε» σε… όλες μια πληθώρα συναισθημάτων.
Στα μάτια της ζωγραφίζεται η χαρά, ο θυμός, η απογοήτευση, ο τσαμπουκάς, ακόμα και η θλίψη…
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.