Νάσος Κάτρης: Ερωτήματα για τον μυστηριώδη θάνατο του στυλίστα – Το «αντίο» από τον Σάββα Πούμπουρα
«Ο άνθρωπος που μένει ακριβώς από κάτω του, άκουσε φωνές και θορύβους γύρω στις 6 το απόγευμα ωστόσο δεν έδωσε σημασία διότι όπως μας είπε δεν ήθελε να ενοχλήσει»
Νεκρός βρέθηκε την Τρίτη στο διαμέρισμά του ο 40χρονος στυλίστας Νάσος Κάτρης, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για την αιτία θανάτου.
Ο άτυχος 32χρονος στυλίστας τη Δευτέρα έκανε την πρώτη δόση με το εμβόλιο της AstraZeneca και ήταν καλά στην υγεία του επιστρέφοντας στο σπίτι του.
Στη συνέχεια, όπως ανέφερε η καλή του φίλη και σχεδιάστρια μόδας, Αθηνά Βατικανού, «έκανε εμετό, έβγαλε αίμα και πιθανόν να πνίγηκε απ’ αυτό, δηλαδή να έπαθε αναρρόφηση».
«Ο άνθρωπος που μένει ακριβώς από κάτω του, άκουσε φωνές και θορύβους γύρω στις 6 το απόγευμα ωστόσο δεν έδωσε σημασία διότι όπως μας είπε δεν ήθελε να ενοχλήσει. Οι γιατροί μας είπαν ότι μετά την νεκροψία θα μπορούν να ξέρουν περισσότερα σχετικά με το τι προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατό του» πρόσθεσε η σχεδιάστρια.
Το «αντίο» από τον Σάββα Πούμπουρα
Ο Νάσος Κάτρης ήταν πολύ αγαπητός στον καλλιτεχνικό κόσμο και πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να του πουν το τελευταίο αντίο στα social media.
Ανάμεσα σε πολλούς και ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος δημοσίευσε μία φωτογραφία του στυλίστα και έγραψε:
«Αντίο φιλαράκι. Η ‘ζωή’ δεν είναι δεδομένη. Δεν ξέρεις πότε θα φύγεις, ούτε πως θα φύγεις. Ο Νάσος την έζησε δυνατά. Δεν ξέρω αν ήταν το εμβόλιο, δεν ξέρω αν ήταν κάτι άλλο. Θα τα πούμε από κοντά κάποια στιγμή φίλε μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από το Instagram:

- Η Ρωσία δηλώνει ότι έχει αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της περιφέρειας Λουχάνσκ στην ανατολική Ουκρανία
- ΚΚΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η νέα δικογραφία επιβεβαιώνει τη σαπίλα και το μέγεθος της βιομηχανίας ρουσφετιών και εξαγοράς
- MEGA: Στην κορυφή της τηλεθέασης η ενημέρωση και τον Μάρτιο
- Bimbofication: Σάλος με τον crossdresser σύζυγο της Κρίστι Νόεμ – «Απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ»
- Η JTI Hellas δίνει μπόνους έως 3 μισθούς και 20 εβδομάδες επιπλέον γονικής άδειας στους εργαζόμενους της
- Ο Erminio οδήγησε σε αναβολή και το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Σακελλαρίδης: Οφείλουμε να συγκρουστούμε με την λογική της ΝΔ που αντιμετωπίζει τα πάντα ως εμπόρευμα
- Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στο Ιράν και ίσως ζητήσουν σε τρίτα κράτη να «πληρώσουν τη ζημιά» – Δεν θα ήταν η πρώτη φορά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/vitaly-gariev-ngN4CTsIBjE-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442