Θέμης Αδαμαντίδης: Τι δήλωσε για την τρίτη σύλληψή του σε χαρτοπαικτική λέσχη
Για την τρίτη σύλληψή του σε χαρτοπαιχτική λέσχη μέσα σε λίγους μήνες μίλησε ο δημοφιλής τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης λέγοντας πως ο ίδιος δεν θέλει να προκαλεί.
Για την τρίτη σύλληψή του σε χαρτοπαιχτική λέσχη μέσα σε λίγους μήνες μίλησε ο δημοφιλής τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης λέγοντας πως ο ίδιος δεν θέλει να προκαλεί.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε να «ασχοληθούμε με κάτι πιο σημαντικό» υποστηρίζοντας ότι «εκεί που πάω, πάω πολύ διακριτικά και δεν θέλω να προκαλώ».
«Ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο πιο σημαντικό που έχει ανάγκη ο κόσμος»
«Ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο πιο σημαντικό που έχει ανάγκη ο κόσμος για να καλύψει τις απορίες του που έχει από την πανδημία, τις καραντίνες, την ανεργία και την απραξία του, Εγώ θα τραγουδώ και το αγαπώ αυτό. Ας μείνουμε εκεί. Άλλωστε εκεί που πάω, πάω πολύ διακριτικά και δεν θέλω να προκαλώ. Ευχαριστώ και πάλι».
Υπενθυμίζεται πως αυτή τη φορά, ο Αδαμαντίδης εντοπίστηκε να παίζει «φρουτάκια», μαζί με περίπου άλλα 50 άτομα, σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο παράνομης λέσης στην περιοχή της Ομόνοιας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και αφέθηκαν ελεύθεροι. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά μέσα στο α’ εξάμηνο του 2021, που ο δημοφιλής λαϊκός βάρδος συλλαμβάνεται σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.
«Ούτε υφυπουργός είμαι ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας άνθρωπος είμαι και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ. Ο κόσμος ίσως δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε μπει σε μία εικονική ζωή και δεν μπορούμε να απολαύσουμε το περιβάλλον» έλεγε ο ίδιος, την πρώτη φορά που είχε συλληφθεί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να τον σταματήσουν οι απαγορεύσεις…
- Το επετειακό σήμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα 100 χρόνια του συλλόγου (vid)
- Επιζώσα του Έπσταϊν προς Μελάνια Τραμπ: «Ίσως ήρθε η ώρα να καταθέσετε κι εσύ και ο σύζυγός σου»
- Νέα Αριστερά: Η πτώση του Όρμπαν δεν αρκεί – Δεν συνιστά προοδευτική στροφή η νίκη Μάγιαρ
- Φον ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα προτείνει προσωρινά μέτρα για την αύξηση των τιμών ενέργειας στις 22 Απριλίου
- Υπουργείο Εξωτερικών σε Φιντάν: Η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις, ούτε οφείλει εξηγήσεις σε κανέναν
- Το παράπονο του Ρόμπερτσον: «Η Λίβερπουλ δεν μου έκανε πρόταση ανανέωσης»
- Οι Ιρανοί και ο πόλεμος – Εγκλωβισμένοι ανάμεσα σε ένα σκληρό καθεστώς και τις βόμβες ΗΠΑ και Ισραήλ
- ΣΥΡΙΖΑ: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να αναλάβει άμεσα δράση για τον τερματισμό του πολέμου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442