Πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι εδώ και μερικές ώρες η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ.
Οι Μπλε επικράτησαν με 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι στο μεγάλο τελικό του Champions League και ανέβηκαν στην κορυφή της Ευρώπης δεύτερη φορά στην ιστορία τους.
Μια ομάδα που κανείς δεν περίμενε τον περασμένο Γενάρη να φθάσει σε μια τέτοια επιτυχία. Κι όμως τα κατάφερε.
Και τα κατάφερε χάρη στην αμυντική της λειτουργία, η οποία αποδείχτηκε εντέλει ιστορική.
Η Τσέλσι δέχτηκε μόλις τέσσερα γκολ στο φετινό Champions League και έγραψε ιστορία.
Ποτέ, καμία ομάδα δεν είχε δεχτεί τόσο λίγα τέρματα σε μία ολόκληρη σεζόν στο Champions League, με την Τσέλσι του Τόμας Τούχελ να γράφει ιστορία, έχοντας το καλύτερο παθητικό στην ιστορία του θεσμού.
Chelsea now hold the record for the fewest goals conceded for a team winning the Champions League (4).
As well as the record for fewest goals conceded for a team winning the Premier League (15). pic.twitter.com/Bon1zVuzKQ
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η Αταλάντα ήταν καταιγιστική και με γκολ των Σκαμάκα, Σουλεμανά και Πάσαλιτς συνέτριψε τη Γιουβέντους με 3-0 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «4» του ιταλικού Κυπέλλου.
Αν και η Χάποελ του Δημήτρη Ιτούδη προηγήθηκε ακόμη και με 16 πόντους διαφορά, Βαλένθια έκανε την ανατροπή στο Τελ Αβίβ, επικρατώντας στην παράταση με 104-99, για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.