Η Τσέλσι επέστρεψε στo Λονδίνο και συγκεκριμένα στο προπονητικό κέντρο, Κόμπχαμ, όντας η βασίλισσα της Ευρώπης, μετά από τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι (1-0) στον τελικό του Champions League.
Ωστόσο, οι παίκτες της ομάδας δεν θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν με τους οπαδούς τους, στην καθιερωμένη φιέστα με το τρόπαιο στους δρόμους του Λονδίνου.
Μέσω ανακοίνωσης, η αγγλική ομάδα αναφέρει ότι η παρέλαση με το τρόπαιο του Champions League αναγκαστικά θα γίνει στο άμεσο μέλλον, καθώς στο Λονδίνο απαγορεύονται οι μαζικές συγκεντρώσεις ως μέτρο κατά της διασποράς του κορονοϊού.
Βέβαια αυτό δεν εμπόδισε τους υποστηρικτές των μπλέ, οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους του Λονδίνου χθες βράδυ (29/05) και πανηγύρισαν την κατάκτηση της κούπας.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ράφα Μπενίτεθ θα πρωταγωνιστήσει σε ντοκιμαντέρ του Netflix, το οποίο εξιστορεί την ιστορική πορεία της Λίβερπουλ μέχρι την κατάκτηση του Champions League το 2005.
Ο Μπρανκού Μπαντιό αναδείχθηκε ο MVP του Game 5 των playoffs της EuroLeague, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού.
Ο Ράφα Μπενίτεθ επικαλείται διαρκώς το πρότζεκτ που ανέλαβε στον Παναθηναϊκό. Μόνο που ο ίδιος δείχνει να μην ενδιαφέρεται καθόλου για την πρόοδο του...