Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσέλσι: Γεμίζει τα ταμεία για το back to back ο Αμπράμοβιτς

Τσέλσι: Γεμίζει τα ταμεία για το back to back ο Αμπράμοβιτς

Διατεθειμένος να βάλει το χέρι του στην τσέπη ώστε η Τσέλσι να φτάσει στο δεύτερο συνεχόμενο Champions League είναι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς!

Την κατάκτηση του Champions League πανηγυρίζει από χθες το βράδυ η Τσέλσι, καθώς οι «μπλε» κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι στον μεγάλο τελικό του «Ντραγκάο», ανεβαίνοντας έτσι για δεύτερη φορά στην ιστορία τους στην κορυφή της Ευρώπης!

Μία κατάκτηση που ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους «μπλε» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να έχει τον μεγαλύτερο ρόλο σε όλο αυτό. Από την ημέρα που ανέλαβε ο Ρώσος, η Τσέλσι έχει κατακτήσει συνολικά 17 κούπες, περισσότερες από κάθε άλλη αγγλική ομάδα στον 21ο αιώνα!

Μάλιστα, το δεύτερο Champions League φαίνεται πως άνοιξε και άλλο την όρεξη του ιδιοκτήτη των Λονδρέζων. Σύμφωνα με την Telegraph, ο Αμπράμοβιτς θέλει να δει την ομάδα του να φτάνει στο 3ο Champions League και να κάνει το back to back και αναμένεται να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τα καταφέρει. Ή μάλλον ό,τι περνάει από την τσέπη του.

Όπως αναφέρει το αγγλικό Μέσο, ο Ρώσος μεγιστάνας ετοιμάζεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη του και να προσφέρει ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ στον Τόμας Τούχελ, ώστε οι «μπλε» να διατηρήσουν τα σκήπτρα.

Πηγή: to10.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024