Ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα πρέπει να θεωρείται ο Σέρχιο Αγκουέρο, καθώς οι δύο πλευρές έχουν φθάσει σε οριστική συμφωνία και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να γίνει επίσημη η συμφωνία.
Και φαίνεται πως αυτό θα γίνει ακόμη και μέσα στην ημέρα, καθώς ο Αργεντινός πάτησε το πόδι του στη Βαρκελώνη για να ολοκληρώσει το deal οριστικά.
Ο 33χρονος έφτασε πριν από λίγη ώρα στην Καταλονία και μέσα στην ημέρα θα περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει το συμβόλαιο του.
Ο Αγκουέρο έχει συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 με τους Μπλαουγκράνα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Αποβολή του Κουμπαρσί, ο οποίος γκρέμισε» ως τελευταίος παίκτης τον Σιμεόνε, με τον Άλβαρες να μετουσιώνει το φάουλ σε γκολ για το 1-0 της Ατλέτικοεπί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.
O ΖΑΟΝ «καθάρισε» και την ΑΕΚ με 2-0 (3-2 σετ) και θα βρει μπροστά του στους τελικούς της Volley League γυναικών τον Παναθηναϊκό που νίκησε τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη με 3-1 κι έκανε επίσης το 2-0.
Όσα δήλωσαν ο Μάρκο Νίκολιτς και Ορμπελίν Πινέδα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βαγιεκάνο. Όσα πρέπει να κάνει η Ένωση ώστε να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.