Μία θέση μένει κενή στη Super League και θα κλείσει σήμερα (30/5) στο Αγρίνιο.
Ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Ξάνθη στις 19:30, στο δεύτερο παιχνίδι-μπαράζ μεταξύ των δύο.
Οι Ακρίτες του Μπάμπη Τεννέ έχουν το προβάδισμα για την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από ένα χρόνο απουσίας, λόγω της νίκης τους με 2-1 στα Πηγάδια την Τετάρτη.
Οι γηπεδούχοι του Τραϊανού Δέλλα θα ψάξουν την ανατροπή έχοντας πολλές απουσίες.
Οι Λιάβας, Τζανακάκης, Τσιγγάρας, Μεντίνα, Γιάκολις, Αζάντι και Ντάλσιο δε θα ενισχύσουν την προσπάθειά τους.
Ο Δέλλας αναμένεται να επιλέξει το 4-2-3-1 με τους Κνετ, Μανθάτη, Καρασαλίδη, Τσότσαλιτς, Περέιρα στην άμυνα, Ντίας, Εντινγκά και Μεντόσα στον άξονα, τους Ντουάρτε και Μπαρμπόσα στα άκρα της επίθεσης και τον Βέργο στην κορυφή.
Ο Τεννές λογικά θα επιστρατεύσει το 5-3-2 με τον Ίτσο στην εστία, τους Τζούρμαν, Τάσο Παπάζογλου και Βέρκερ ως στόπερ, δεξιό και αριστερό μπακ-χαφ τους Στάθη και Παντελιάδη, οι Δημούτσος, Θυμιάσης και Έμπερτ θα παίξουν στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση οι Μικελτάτζε και Θανάσης Παπάζογλου.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Ευαγγέλου (Αθήνας), με βοηθούς τους Απτόσογλου (Καστοριάς) και Δημητριάδη (Αθήνας) και τέταρτο τον κ. Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας).
Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Σκουλάς (Θεσσαλίας) και Σαμοΐλης (Αθήνας).
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης ορίστηκε από την ΚΕΔ για τον αγώνα του Betsson Super Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ – Γιατί έκανε πίσω ο Στεφάν Λανουά με τους ρέφερι στο VAR.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ζήτησαν να συνεχιστεί το βίντεο και ο Λανουά απάντησε ότι θα το συζητήσει με τους συνεργάτες του. Απίθανες δικαιολογίες ΕΠΟ, ΚΕΔ για την κακή εικόνα της διαιτησίας