Εν αναμονή της έγκρισης της σύμβασης για το καζίνο από το Ελεγκτικό Συνέδριο τελεί η μεγάλη – εμβληματική έχει χαρακτηριστεί από την κυβέρνηση – επένδυση του Ελληνικού. Οι εκεί υπεύθυνοι αναμένουν εδώ και μήνες την κρίση του και προετοιμάζονται πυρετωδώς. Μελέτες επί μελετών, πλήθος επαφών με κατασκευαστικές για επί μέρους εργολαβίες και μαζί συνομιλίες με τράπεζες και επενδυτές για τα χρηματοδοτικά σχήματα που θα επικρατήσουν και τις εξαγορές μεριδίων που θα ακολουθήσουν μόλις θα φανεί ότι το έργο εξελίσσεται και «τρέχει». Προφανώς θα πυκνώσει το επενδυτικό ενδιαφέρον αν όντως εντός του τρέχοντος Μαΐου επιβεβαιωθεί η έγκριση της σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας