Πράγματα και θαύματα για ένατο σερί αγώνα από τον… σεληνιασμένο Στεφ Κάρι.
Ο άσος των Ουόριορς είχε 33 πόντους με 5/5 βολές 8/12 δίποντα, 4/13 τρίποντα στην νίκη επί των Καβαλίερς με 119-101. Ο Κάρι έχει πετύχει περισσότερους από 30 πόντους στα εννιά τελευταία παιχνίδια του.
Τον ακολούθησε ο Ουίγκινς με 23 πόντους και ο Τοσκάνο Άντερσον με 20, ενώ για τους Καβαλίερς ο Σέξτον σημείωσε 30 πόντους και ο Γκάρλατ είχε 20.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.