Ορισμένοι από τους παίκτες που είχαν αποχωρήσει από το MasterChef επέστρεψαν και μάχονται για μια δεύτερη ευκαιρία στον διαγωνισμό.
Έχοντας παραμείνει όμως για κάποιο καιρό εκτός σπιτιού μπόρεσαν να δουν τα πράγματα πιο σφαιρικά.
Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη με αφορμή όσα είδε στην οθόνη της είπε στην κάμερα του MasterChef σχετικά με την Κωνσταντίνα:
«Δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος αλλάζει. Πιστεύω ότι όσοι είναι καλοί άνθρωποι, θα συνεχίσουν να είναι καλοί και όσοι είναι λιγότερο συμπαθείς – θα πω, γιατί κακοί άνθρωποι δεν υπάρχουν – θα παραμείνουν ύπουλοι.
Εγώ είχα πει κάτι άσχημο για την Κωνσταντίνα και της το είχα πει τότε, ότι δεν είχα όρεξη και ότι είπα κάτι κακό για εκείνη και ένιωθα και τύψεις. Η Κωνσταντίνα δε μου είπε ότι μου έχει σούρει πόσα… και μετά μου έλεγε “εγώ δεν έχω πει τίποτα για εσένα”. Και τα είδα έξω εγώ τώρα και γελούσα».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας