Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef - Spoiler : Αυτοί είναι οι παίκτες που επιστρέφουν

MasterChef – Spoiler : Αυτοί είναι οι παίκτες που επιστρέφουν

Με... ανατροπές και επιστροφές ξεκινά η καινούρια εβδομάδα για τους 8 του MasterChef 5 αφού οι παλιοί παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής του Star θα διεκδικήσουν ξανά μια θέση στο παιχνίδι

Με… ανατροπές και επιστροφές ξεκινά η καινούρια εβδομάδα για τους 8 του MasterChef 5 αφού οι παλιοί παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής του Star θα διεκδικήσουν ξανά μια θέση στο παιχνίδι.

«Να περάσουν μέσα οι αποχωρήσαντες» ακούμε να λέει στο τρέιλερ της Δευτέρας (12/4) ο Σωτήρης Κοντιζάς και τα χειροκροτήματα από τον εξώστη συνόδευσαν την είσοδο των παλιών παικτών.

Ανάμεσα στους 12 παίκτες που επιστρέφουν για να μαγειρέψουν και ο Ιωάννης που είπε στην κάμερα του MasterChef: «Έβαλα τα χεράκια μου και έβγαλα τα ματάκια μου με κάποιες παρέες που έκανα».

Η μάχη της επιστροφής ξεκινά με όλους τους παίκτες να μαγειρεύουν μανιωδώς για τη λευκή ποδιά. Όσοι έχουν παραμείνει μέσα στο παιχνίδι θα παρακολουθήσουν την δοκιμασία από τον εξώστη προσπαθώντας να τους δώσουν όση βοήθεια μπορούν.

Ο Στέφανος ακούγεται να λέει: «Δεν τους βλέπω έχουν σβηστεί από το χάρτη μου», ενώ η Μαρίνα Ντεμολλάι μπαίνει στο MasterChef αποφασισμένη να επικρατήσει στη δοκιμασία.

Ποιοι είναι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν για πάντα από την κουζίνα του MasterChef 5;

Στο αποκλειστικό απόσπασμα από την εκπομπή στη «φωλιά των ΚουΚου» η Μαρίνα επέστρεψε με… όρεξη για ξεκαθάρισμα: «Επιστρέψαμε για να ξαναδώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μείνουμε στο σπίτι. Αν μπούμε θα πρέπει λίγο να μιλήσουμε με κάποιους ανθρώπους μέσα στο σπίτι που δεν έχουνε βγει ακόμα έξω για τα πράγματα που έχουν ειπωθεί προς τη δικιά μου ψυχή. Δεν ήταν όμορφα. Εγώ δεν έχω θίξει ποτέ ούτε ψυχές ούτε τίποτα. Αν κάποιοι δεν μπορούν να πάρουν το χαβαλέ μου… που πραγματικά σε όλα γελάω… Αν ήταν να μιλήσω σοβαρά θα το καταλάβαιναν όλοι. Όταν μιλάω σοβαρά μιλάω σοβαρά. Δεν αστειεύομαι».

Μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας, πέντε μάγειρες, που διεκδικούν την επιστροφή τους στον διαγωνισμό, θα αποχωρήσουν οριστικά από την κουζίνα του MasterChef 5, αποχαιρετώντας για πάντα το όνειρο τους, για μια ακόμα ευκαιρία διεκδίκησης του μαγειρικού τίτλου.

Σύμφωνα με τα spoilers οι παίκτες που επιστρέφουν είναι: η Μαρίνα Ντεμολλάι, ο Αλέξανδρος Συνοδινός και ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πιθανότατα θα επιστρέψει και η Μαργαρίτα.

Η νικήτρια του Silver Award και των 10.000 ευρώ, αποχώρησε το Σάββατο και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό καθώς αποτελούσε ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Sports in

Επίσημο: Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή για τα φιλικά στην Αμερική

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) επιβεβαίωσε την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα φιλικά του Μαρτίου στην Αμερική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024