Το επόμενο επεισόδιο της «Φάρμας» προβλέπεται ιδιαίτερα σέξι. To «Πρωινό» πρόβαλε σήμερα αποκλειστικά και αποκαλυπτικά πλάνα από μια συγκεκριμένη σκηνή που θα παιχτεί την Παρασκευή.
Στα πλάνα που προβλήθηκαν στο «Πρωινό» η όμορφη αεροσυνοδός Κυριακή Κατσογρεσάκη ανέβασε τη θερμοκρασία.
Η παίκτρια του ριάλιτι αποφάσισε να κάνει ένα καυτό μπάνιο και ζήτησε μάλιστα τη βοήθεια της Μαρίας Μιχαλοπούλου η οποία της έριχνε νερό.
Δείτε τους παρουσιαστές της εκπομπής να μένουν με ανοιχτό το στόμα με τα επίμαχα πλάνα και να σχολιάζουν το γεγονός, ότι η Μαρία Μιχαλοπούλου ζήτησε από τον Κωνσταντίνο Μακρή να τρίψει την πλάτη της Κυριακής.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας